over Hilde

foto

Schoonheid en oog voor detail horen bij mijn leven. Als kind verzamelde ik al van alles uit de natuur, later is daar ook de liefde voor kunst bijgekomen toen ik kunstgeschiedenis ging studeren en kunst ging verzamelen.

Voor mij is de combinatie natuur-planten-vormgeving-kunst zo vanzelfsprekend dat ik er mijn beroep van heb gemaakt.

 

Na enkele jaren Tuin-en Landschapsinrichting aan Larenstein en werkervaring te hebben opgedaan bij een landschapsarchitect ben ik voor mezelf begonnen. De ontwerpen op deze site zijn een selectie.

Ik maak bijzondere, duurzame tuinen voor mijn klanten, ontwerpen die echt bij ze passen, met net iets extra’s. Dat kan zijn in de vorm van niet-alledaagse planten (er zijn al genoeg standaard-tuinen), een onverwachte vorm of een mooi kunstwerk. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt in je eigen tuin. Pas als ik dat voor elkaar heb gekregen, ben ik tevreden! 

Ik probeer altijd rekening houden met vogels, vlinders, bijen en egels. Dit vind ik niet alleen erg leuk, het brengt meer leven in je tuin, maar het wordt steeds belangrijker om de natuur zelf een handje te helpen. Inheemse planten zijn daarbij letterlijk van levensbelang. Tenslotte maakt dat een tuin tot een mini-natuurgebied. En daar wordt iedereen blij van.